LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Sfeer en meer

Contactinformatie

06-46735994
De Hovel 2, 5051 NP Goirle
Sfeer-en-Meer-1024px

Beschrijving

Cadeaus

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een bepaalde gelegenheid? Bekijk het volledig aanbod cadeaus van Sfeer & Meer en vind het ideale geschenk binnen uw budget.

Cadeaupakketten

Een cadeau nodig voor een huwelijk, verjaardag, jubileum of ander evenement? Vind uw inspiratie op Sfeer & Meer en stel zelf uw origineel cadeaupakket samen.

Lifestyle & living

Breng sfeer in uw woning met het Lifestyle & living-assortiment van Sfeer & Meer. Met een keuze van kaarsen, parfums en woonaccessoires, vindt u altijd een leuk cadeau. Ook voor uw eigen woning vindt u altijd accessoires in uw stijl.

Many morning-sokken

Geef kleur aan uw dag met de sokken van Many Morning. Ontdek het aanbod sokken met originele patronen en motieven. Sfeer & Meer zorgt voor een echte blikvanger in uw kleerkast.

Eten & drinken

In ons assortiment Eten & drinken vindt u thee, snoepflesjes en hartige flesjes. Stuur uw vrienden en familie een leuke boodschap in de vorm van eten en drinken.

Tapparfums

Sfeer & Meer heeft een ruim aanbod aan heerlijke tapparfums, zowel voor mannen en vrouwen. U kan kiezen tussen flesjes van 30, 50 of 100ml.

Wenskaarten

Stuur uw vrienden en familie een kaartje voor elke gelegenheid. De wenskaarten van Sfeer & Meer zijn ontworpen in verschillende formaten en met verschillende thema’s.